V posledních dnech se naše společnost stala předmětem zvýšeného mediálního zájmu, který vedl ke zveřejnění článků, jež mají výrazný dopad na naše podnikání. 

V březnu tohoto roku jsme obdrželi email od jednoho z obchodních zástupců, ve kterém nám bylo vyhrožováno poškozením dobrého jména naší společnosti. 

Cílem tohoto jednání bylo získání přednostního vyplacení zmiňovaného obchodního zástupce a jeho klientů, z nichž jeden je dle písemné informace tohoto zástupce rodinným příslušníkem (švagrem) majitele Seznamu.

Na toto protiprávní jednání jsme nepřistoupili a upřednostnění výkupu EFK tokenů od vybrané skupiny držitelů EFK tokenů jsme kategoricky odmítli.

Místo toho jsme se snažili najít smírné řešení během osobní schůzky, kde jsme obchodního zástupce upozornili, že upřednostnění některých klientů na úkor ostatních by bylo nezákonné a nespravedlivé. Bohužel, tyto snahy nebyly úspěšné, a výhrůžky byly následně realizovány, jak potvrzuje série článků.

V tuto chvíli připravujeme právní kroky na obranu proti tomuto nekalému a protiprávnímu jednání, které vážně ohrožuje chod naší společnosti. Pro lepší pochopení závažnosti situace přikládáme screenshot emailové komunikace, který ilustruje obsah výhrůžek, jež jsme obdrželi.

Negativní mediální pokrytí mělo bohužel také dopad na naše probíhající jednání s externím investorem, která byla v důsledku této situace pozastavena. V nadcházejícím týdnu bude vedení společnosti intenzivně řešit uklidnění situace a obnovení jednání.

O vývoji situace a výsledcích jednání Vás budeme včas informovat prostřednictvím emailu. 

Děkujeme Vám za Vaše pochopení a podporu.

Vedení společnosti REFORK SE

Screenshot emailové komunikace:

Instant SSL